FotbalSPORT

Teplice doma porazily Jihlavu 1:0, podívejte se na momentky ze zápasu / 3.3.2017

Naprosto zasloužené vítězství slaví v 19. kole ePojisteni.cz ligy mužstvo Teplic. V sobotu 3. března Doma porazilo v boji o záchranu Jihlavu 1:0, jedinou branku vstřelil v 53. minutě z pokutového kopu Martin Fillo.

Komentář

„Skláři“ začali proti Vysočině aktivně a neustále se tlačili před její šestnáctku. Vyložená šance ale dlouho nepřicházela. Pěknou možnost ke skórování měl například Nivaldo, v solidní pozici ale vysoko přestřelil. Přetížená obrana Jihlavy často nestíhala, o čemž svědčí tři žluté karty, které vyinkasovala od hlavního sudího.

Také ve druhé půli byli domácí lepší. V 51. minutě vyslal Hora do brejku Červenku, kterého ve vápně podsekl exteplický Rosa – penalta! Postavil se k ní Martin Fillo a suverénně ji proměnil – 1:0 pro „skláře“! O pár minut později už mohly Teplice vést o dva góly, Hora však hlavičkoval těsně vedle. Jakub Hora byl hodně aktivní, v 67. minutě z přímého volného kopu protáhl Hanuše, který se vyznamenal parádním zákrokem.

Více z průběhu zápasu na www.fkteplice.cz

Statistiky k zápasu:
 
FK Teplice: Chudý – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Kučera, Ljevakovič – Fillo (76. Hyčka), Hora, Nivaldo (62. Vošahlík) – Červenka (80. Vaněček). Trenér: Šmejkal.
FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Tlustý, Krejčí, Rosa (78. Mišůn), Urdinov – Vaculík, Hronek, Štěpánek, Batioja (60. Zoubele) – Ikaunieks (64. Rabušic), Dvořák. Trenér: Bílek.
Branka: 53. Fillo z pen. Rozhodčí: Pechanec – Koval, Vlasjuk. ŽK: Fillo – Krejčí, Batioja, Hronek, Rosa, Zoubele, Urdinov. Diváci: 3123.
 
Foto: © Miroslav Solař 2017
 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail