FotbalSPORT

Odčiněno! Fotbalisté FK Ústí po skvělém výkonu porazili Pardubice, Pouček dal dva góly!

fkj-parv_dsc6743
Ilustrační foto

V pátek 16. září měli na Městském stadionu v Ústí nad Labem dostaveníčko fotbalisté FK Pardubic. Ti přijeli s jasným cílem – získat 3 body. Naštěstí se jim to nepovedlo, protože domácí Arma předvedla skvělý výkon, který korunoval Pouček dvěma góly a body tedy zůstávají v Ústí! Arma je potřebovala jako sůl, nyní si v tabulce trochu polepšila a momentálně ji patří 11. pozice. Na tabulku se můžete podívat níže a my fotbalistům Ústí držíme palce v dalším zápase, který se hraje už tuto středu opět na Městském stadionu se Zbojovkou Brno!

Protože vám nemůžeme z tohoho zápasu nabídnout obrazové materiály (ano i fotografové občas potřebují odpočinek), můžete se níže podívat na galerii fotek z jednoho z nimulých utkání s Pardubicemi, které Ústí vyhrálo 3:0. Shodou okolností se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších zápasů, protože se pořád něco dělo. Podívejte se na fotky a uvidíte sami.

fk-tabulkaPrůběh zápasu FK Ústí – FK Pardubice
Ústečtí fotbalisté chtěli od první minuty odčinit domácí porážku 2:5 s Vlašimí. Arma byla od začátku utkání lepší. První velká šance přišla v 18. minutě. Petr Výborný vybojoval trestný kop přibližně pět metrů za hranicí velkého vápna. K míči se postavil Jiří Kateřiňák, který těsně přestřelil pardubickou bránu. Městský stadion se tak rozjásal až ve… pokračování na www.fkusti.cz

FK Ústí nad Labem – FK Pardubice 2:0 
Branky: 23. Pouček, 62. Pouček
Sestava Ústí: Tvrdoň – M. Zeman, J. Peterka (C), L. Vaněk, Šnirc – Martykán, Kateřiňák – Moulis, P. Výborný (81. Jindráček), Leibl (88. Pícha) – Pouček (86. Mysliveček)
Sestava FK Pardubice: Šmíd – D. Přibyl, J. Jeřábek (C) (67. Petráň), Zavadil, M. Jedlička – Kovář, A. Fousek – Řezníček, Pospíšil, Ladra (75. J. Bláha) – Kayamba (82. P. Valenta)
ŽK: 52. Moulis, 63. Výborný, 68. Leibl – 21. Řezníček, 68. Petráň
Rozhodčí: Berka – Dobrovolný, Podaný
Diváci: 726

Zdroj: fkusti.cz, Foto: © Miroslav Solař (Ilustrační foto)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail